УВАГА! Звернення до небайдужих про допомогу...

Шановні колеги, та діючі співробітники силових структур України!

Просимо вас звернути увагу на наше прохання, та долучитися до збору коштів для допомоги ветерану ОВС України, полковнику міліції КУЗНЄЦОВУ Олександру Миколайовичу, який перебуваючи разом з родиною за межами Херсонщини, переніс важку операцію в одному з медичних закладів міста Кропивницький, де бореться за життя намагаючись подолати важку онкологічну хворобу.
Хірургічне втручання та післяопераційний, реабілітаційний період часу потребує значних коштів, які відсутні у сім’ї хворого.

Рада ветеранів Херсонської обласна організація пенсіонерів і ветеранів ГО «Асоціація ветеранів МВС України» звертається до всіх пенсіонерів і ветеранів ОВС України, членів  ГО «Асоціація ветеранів МВС України», а також інших ветеранських організацій силових структур України, та небайдужих громадян з проханням не бути байдужими і не стояти осторонь біди яка спіткала Олександра Миколайовича.

Кошти можна переказати на пенсійну банківську карту хворого

ПІБ отримувача

ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ КУЗНЄЦОВ

IBAN / рахунок

UA453524570000026202500007175

ІПН

1944019596

Банк

АТ "Ощадбанк" (Херсонська філія)

Контактний тел. +38(050) 5526414;

1 коментар:

  1. В мене небагато коштів, однак завтра обов'язково надішлю невелику суму. Це не умова,а просто прохання - виясніть будь ласка чому в Запорізькій області онкохворі перестали отримувати безкоштовні препарати гарантовані державою. Для мене і багатьох це вирок. Про себе не надаю даних бо рідні про хворобу не знають, ви і так тяжко в окупації.

    ВідповістиВидалити